Vino la Agraria și poți câștiga la tombole un tăuraș sau chiar un tractor!

Show-uri măcelăresc și culinar, la Agraria
29/03/2017
Agraria, număr record de vizitatori în 2017: 28.000
24/04/2017

Vino la Agraria și poți câștiga la tombole un tăuraș sau chiar un tractor!

Asociația Crescătorilor de Vaci „Bălțata Românească” Tip Simmental organizează zilnic o tombolă la care participanții pot câștiga un tăuraș din rasa Bălțata Românească cu certificat de origine. O altă tombolă la care vizitatorii Agraria pot participa este cea organizată de Alpha Bank și Agrialianța, la care marele premiu este un tractor Kubota model B1220. Regulamentele celor două tombole din cadrul Agraria 2017 se află pe site-ul Agraria, în meniul Evenimente, submeniul Tombolele Agraria: http://www.agraria.info.ro/evenimente/#tombolele-agraria.

La tombola organizată de Asociația Crescătorilor de Vaci „Bălțata Românească” Tip Simmental, cu ocazia programului „Investește în genetică”, pot participa toți vizitatorii târgului Agraria dacă vor completa „Talonul de participare”, care se găsește la standul acestei asociații. Cerința organizatorilor este ca doritorii să completeze toate rubricile talonului, să răspundă la cele trei întrebări prin bifarea unui răspuns, după care să introduce talonul în urna pusă la dispoziție. Taloanele de participare trebuie depuse zilnic până la ora 15:00, iar extragerea, tot zilnică, va avea loc la standul I3 al Asociației Crescătorilor de Vaci „Bălțata Românească” Tip Simmental, la ora 15:00, în prezența participanților și a invitaților, fiind jurizată de un juriu ales de asociație.

Alegerea câștigătorului se face prin extragerea unui talon valid din urnă. Validarea talonului se face de către juriu, care constată dacă au fost completate toate rubricile și s-a răspuns la toate cele trei întrebări. Mai mult, la extragere participă doar taloanele care au data de pe ele identică celei din ziua tombolei.

Câștigătorul trebuie să prezinte juriului Cartea de Identitate, iar după verificarea datelor care trebuie să fie identice cu cele de pe talonul de participare, va pleca acasă cu un tăuraș din rasa Bălțata Românească, cu certificat de origine. În cazul neprezentării persoanei în ziua și la ora extragerii, premiul va fi reportat pentru a doua zi. Iar dacă juriul va declara nevalid talonul extras, se va face o altă extragere, în condițiile de mai sus. Extragerile pot însă continua în aceeași zi până la câștigarea premiului, în cazul în care taloanele sunt declarate nevalide de către juriul format.

De la Agraria poți pleca acasă cu un tractor Kubota!

Alpha Bank România SA și Agrialianța organizează între 6 și 9 aprilie campania promoțională „Târgul Agraria”, care are ca premiu un tractor Kubota model B1220, în valoare netă de 4500 euro.

Campania va fi lansată în prima zi a evenimentului, 6 aprilie 2017, și se va desfășura până la data de 9 aprilie 2017, ora 12:00 PM, când va avea loc tragerea la sorți a câștigătorului marelui premiu.

La tombolă pot participa doar persoanele juridice, reprezentanții legali ai acestora, care în perioada desfășurării Agraria 2017 din localitatea Jucu, județul Cluj, completează un singur formular de colectare date, pus la dispoziție de către personalul din standul E59 al Alpha Bank România S.A. Nu pot participa la această campanie persoanele fizice, angajații Alpha Bank România SA sau rudele de gradul I, sot/soție ale angajaților Alpha Bank România SA care se constituie în persoane juridice, ori organizatorii târgului Agraria.

Toate persoanele juridice care completează toate datele de pe un talon pus la dispoziție fiecăruia, de către angajații Alpha Bank din standul E59 din cadrul Agraria, și care le depun în urna pentru campanie intră automat în concurs. Taloanele care nu au toate câmpurile completate corespunzător nu vor fi considerate eligibile pentru validarea căștigătorului.

Trebuie să fii în târg pentru validarea premiului

În data de 9 aprilie 2017, la ora 12:00 PM, va avea loc extragerea câștigătorului premiului, respectiv a reprezentantului legal al persoanei juridice, care va fi desemnat câștigător în numele acesteia: primul formular /societate (reprezentanți legali ai acesteia) extras reprezintă câștigătorul, iar următoarele 5 formulare / societăți extrase reprezintă rezervele. Rezervele sunt extrase în scopul validării și acordării premiului în cazul în care reprezentanții legali ai societății desemnate câștigătoare prin tragerea la sorți nu răspund la 3 apeluri telefonice consecutive, efectuate imediat după extragerea din data de 9 aprilie 2017, de la ora 12.00 PM, sau nu se poate prezenta la standul Alpha Bank în maxim 15 minute de la efectuarea apelului de înștiințare, sau refuză primirea premiului.

În cazul refuzului de primire a premiului sau orice altă situație care pune societatea sau reprezentantul legal câștigător în imposibilitatea primirii premiului, va fi desemnată câștigătoare următoarea persoană juridică (reprezentanții legali ai acestora) care este rezervă pe lista raportului extragerii la sorți întocmit pe loc de către un notar public. În cazul în care și a doua societate / reprezentant legal desemnat câștigătoare/câștigător va fi în imposibilitatea de a primi premiul, se va recurge la aceeași metodă de validare a următoarei rezerve ca și câștigător până la acordarea premiului/ eliminarii rezervelor.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.agraria.info.ro sau în standul companiei.

Ambele tombole impun prezența în cadrul târgului la extragerea premiului și completarea integrală și corectă a datelor din taloanele de participare.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *