Titan Machinery preia distribuția Väderstad

Prețurile promoționale, și în Baza de Date a AFIR
16/06/2016
Angeloni lansează scarificatorul cu 11 ancore
16/06/2016

Titan Machinery preia distribuția Väderstad

Titan Machinery și Väderstad au pus bazele unui parteneriat cu scopul de a-și dezvolta afacerea în România. Astfel, prin această fuziune, fermierii români vor beneficia acum de o rețea de servicii și un lanț de aprovizionare complete pentru produsele producătorului suedez, dar și de facilități la achiziționare.

titan

Titan Machinery deține și gestionează o rețea de dealeri de mașini agricole și utilaje pentru construcții în USA și Europa, iar în România are 8 filiale de vânzări și service și plănuiește să continue procesul de extindere. Väderstad colaborează deja de mai mulți ani cu Titan Machinery în Bulgaria, astfel că semnarea unui parteneriat și la nivelul țării noastre este un nou pas în procesul de dezvoltare.

 

„Colaborarea noastră cu Titan a funcționat foarte bine, așa că pare un pas firesc continuarea parteneriatului pe aceleași linii și în România. Produsele noastre se potrivesc gamei lor şi putem oferi acum clienţilor o reţea de servicii complete la nivel național. Ne dorim să fim aproape de clienți, astfel că un lanţ de aprovizionare eficient este foarte important pentru noi”, spune Mattias Hovnert, Director de Vânzări Väderstad AB.

„Parteneriatul recent dintre Titan Machinery și Väderstad în România este în concordanță cu scopul comun al ambelor companii, de a crește cota de piață din România, oferind cele mai bune soluții pentru clienții noștri”, afirmă Manfred Spendier, CEO Titan Machinery în România.

Astfel, distribuția va fi realizată de Titan, Väderstad continuând să angajeze reprezentanți în diferite puncte din țară. „Mulțumită celor șase ani de lucru de succes în România, putem face acum următorul pas prin a lucra cu Titan. Scopul nostru este de a ne dubla cifra de afaceri actuală”, spune Mattias Hovnert.

Avantaje pentru agricultori

Titan Machinery România este interesat de segmentul de mașini de 6-12 m pentru condițiile din România, având în vedere că investițiile fermierilor în tractoare de puteri mari a crescut. De altfel, Väderstad se așteaptă ca cererea să fie, astfel, în continuare ridicată pentru multe dintre produsele sale cheie, precum Tempo, Rapid, Carrier and TopDown.

Avantajul fermierilor în urma acestei colaborări este că vor putea achiziționa două branduri agricole de top de la o singură companie, și anume Titan Machinery România, beneficiind de servicii, piese și suport pentru finanțare la standarde ridicate.

Titan Machinery, furnizorul tău de soluții în domeniul agricol

Titan Machinery are o rețea de dealeri de echipamente agricole și pentru construcții în Statele Unite și Europa. Prezent în România din 2011, Titan Machinery operează prin 8 sucursale și este interesat să continue dezvoltarea afacerii și expansiunea pe piața de profil.

Grupul Titan Machinery este furnizor al Case IH și Case Construction, produse distribuite și în România, cât și New Holland și New Holland Construction pe piața din SUA. Gama variată de echipamente distribuită este menită să răspundă oricărui tip de client, chiar și celor specializați pe cele mai restrânse nișe din domeniul agricol.

Väderstad AB este lider în cultivarea și semănarea solului

Mașinile agricole și metodele marca Väderstad au o lungă tradiție în a fi pionieri la capitolele calitate, design și eficiență. Compania a făcut adeseori istorie atunci când vine vorba de inovație și idei noi. Väderstad este reprezentată în 40 de țări și este un furnizor de care beneficiază fermierii, angajații, comunitatea și proprietarii. Väderstad AB este o parte a Väderstad Holding, deținută de familia Stark. Sediul central, împreună cu departamentele de cercetare și dezvoltare, dar și producția se află în Väderstad, Suedia. Compania se extinde și Grupul Väderstad are aproximativ 1.100 de angajați și a înregistrat un profit de 225 de milioane în 2015. Väderstad AB este certificată în concordanță cu standardul internațional de calitate ISO 9001:2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *