PRO AGRO are un nou director executiv

Titan Machinery România este pregătită să acorde suport tehnic fermierilor în perioada de iarnă
13/12/2017
Titan Machinery România este unic distribuitor MacDon
01/02/2018

PRO AGRO are un nou director executiv

Consiliul Director al Federaței Naționale PRO AGRO a decis prin vot numirea în funcția de director executiv a lui Rareș Mihai Hăbeanu, astăzi, 31 ianuarie 2018, se arată într-un comunicat de presă emis de federație.

După 5 ani de presă, dintre care 3 ani de presă agricolă, Rareș Mihai Hăbeanu a ocupat funcția de director de programe al postului AGRO TV și a realizat emisiunea Jurnalul de Agricultură. În 2016, Rareș Hăbeanu a ocupat funcția de purtător de cuvânt al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Printre obiectivele noului director executiv se numără promovarea viziunii Federației Naționale PRO AGRO asupra Politicii Agricole Comune atât la nivelul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cât și în cadrul organizațiilor europene de fermieri. Totodată, echipa condusă de Rareș Hăbeanu își propune consolidarea identității federației, imbunătățirea comunicării interne și dezvoltarea relației cu mass media.

Federaţia Naţională PRO AGRO este o organizaţie profesională înfiinţată în anul 2012 de şi pentru producătorii din agricultură, industria alimentară şi servicii conexe din România,în vederea promovării, reprezentării, susţinerii şi apărării intereselor membrilor organizaţiilor profesionale reprezentative la nivel naţional în raport cu instituţiile europene şi naţionale, publice sau private.

Federația Națională PRO AGRO este o organizație umbrelă care răspunde provocărilor cu care se confruntă membrii săi din cele 16 organizații profesionale și interprofesionale afiliate, prin promovarea și sprijinirea unei economii rurale durabile în care agricultura este esențială pentru viitorul tuturor și este vocea producătorilor din acest sector, care constituie un important pilon al economiei naționale românești, reprezintă interesele și nevoile membrilor, coordonând și sprijinind organizațiile profesionale pe teme agricole, economice, juridice, fiscale, educaționale și sociale.

(Sursa foto: Facebook)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *