Melania Ungureanu, noul director general al Titan Machinery România

Agraria a ajuns la cea de a 25-a ediție
19/03/2019
IrigShow, un nou concept lansat la AgriPlanta-RomAgroTec 2019
15/05/2019

Melania Ungureanu, noul director general al Titan Machinery România

Compania parte a grupului Titan Machinery Inc. din Statele Unite ale Americii este unic importator și distribuitor al mărcilor Case IH, Case Construction Equipment și Väderstad pe piața internă face schimbări de management pe fondul dezvoltării din zonă.


România împreună cu Ucraina vor forma o nouă regiune, „România și Ucraina”, definită în cadrul Diviziei Internaționale Titan Machinery, și va fi condusă de actualul director general al Titan Machinery România, Manfred Spendier, începând cu data de 1 iunie anul curent.

Manfred Spendier a îndeplinit cu succes funcția de director general al Titan Machinery România, din 2013, susținând dezvoltarea companiei în țara noastră.

Funcția de director general al Titan Machinery România va fi preluată de Melania Ungureanu, actualmente director general adjunct al Titan Machinery România.

Noua directoare are o vastă experiență de aproape două decade în managementul operațional și al dezvoltării afacerii și va prelua treptat conducerea Titan Machinery România și se va afla în continuare în subordinea lui Manfred Spendier.

De asemenea, Lucian Gheba, actualmente director al punctului de lucru din Constanța, va prelua funcția de director de vânzări România începând cu aceeași dată, pentru a susține cu experiența sa noua conducere națională.

Aceste schimbări vin în contextul în care Titan Machinery parcurge o traiectorie favorabilă constantă pe piața din România, cu creșteri semnificative din punct de vedere comercial, al notorietății, al forței de muncă și al acoperirii teritoriale. Astfel, se dorește o cooperare pe măsură la nivel internațional pentru această zonă a Europei cu potențial agricol ridicat, unde un accent puternic va fi pus pe afaceri operative. Așa cum se cunoaște deja, Titan Machinery România intenționează să deschidă încă cinci sucursale noi în următoarea perioadă.

Titan Machinery România este parte a grupului Titan Machinery Inc. din Statele Unite ale Americii, unicul importator și distribuitor al mărcilor Case IH, Case Construction Equipment și Väderstad pe piața internă, cu o prezență activă în România din anul 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *