Înscriere online pentru vizitatori la Agraria și Agriplanta-Romagrotec

Piaţa anvelopelor din România, trend ascendent în următorii 5 ani
15/03/2017
Show-uri măcelăresc și culinar, la Agraria
29/03/2017

Înscriere online pentru vizitatori la Agraria și Agriplanta-Romagrotec

Începând de anul acesta, cei care doresc să viziteze evenimentul numărul 1 al Transilvaniei, Agraria, se pot înscrie online. Astfel, între 6 și 9 aprilie, se poate vizita expoziția de la Jucu, județul Cluj, doar spunând la intrare numele tău, în cazul în care ai completat câmpurile formularului „Înregistrează-te”, de pe www.agraria.info.ro.

Pentru Agriplanta-Romagrotec, înregistrarea online se putea realiza de anul trecut, odată cu schimbarea site-ului acestui eveniment. Reprezentanții DLG Intermarketing, organizatorul celor două evenimente agricole ce au loc în fiecare an, la Cluj, respectiv București, au observat că tot mai mulți fermieri accesează platformele de comunicare online și că astfel de unelte sunt mai mult decât binevenite. Astfel, începând de acest an, pe noul site al Agraria, oricine dorește să participe la eveniment se poate înscrie online.

Mai mult, organizatorii au păstrat și varianta clasică de invitație de vizitare, ce se poate descărca direct de pe site-ul evenimentului accesând butonul „Descarcă invitația”, din submeniul „Înregistrare vizitatori” al meniului „Pentru vizitatori”. Cei care doresc să descarce invitația, trebuie să o printeze și să completeze integral toate câmpurile, după care se pot prezenta cu ea la eveniment.

Cum te înscrii online?

Pe pagina principală, există o scurtătură către submeniul „Înregistrare vizitatori” ce poate fi accesată rapid printr-un simplu click, submeniu ce se regăsește și în meniul „Pentru vizitatori”. După accesare, trebuie completate câmpurile cu numele, prenumele, e-mailul și alegerea unei parole. Confirmarea înregistrării este trimisă pe e-mail, după ce se finalizează înscrierea prin activarea butonului „Înregistrare online”. Astfel, orice doritor se poate înscrie extrem de rapid și eficient accesând http://www.agraria.info.ro/pentru-vizitatori/#inregistrare.

Pentru evenimentul Agriplanta-Romagrotec, ediția 2017, înscrierile online se fac începând cu luna mai. Și aici va fi păstrată invitația clasică ce poate fi descărcată direct de pe site-ul evenimentului www.agriplanta.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *