USAMV Cluj-Napoca aduce noutăți la Agraria 2018

Noutățile Titan Machinery de la Agraria 2018
11/04/2018
Pro Cariera începe mâine la Cluj-Napoca
23/04/2018

USAMV Cluj-Napoca aduce noutăți la Agraria 2018

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca va participa, în perioada 19-22 aprilie, la cea de-a 24-a ediție Târgului Agraria, fiind un partener de tradiție al evenimentului.

Comunicat presă

 

USAMV Cluj-Napoca va fi prezentă în cadrul târgului cu un stand interior de 27 de metri pătrați, în care vor fi prezentate diverse soiuri de semințe brevetate de cercetători de la universitatea noastră, sortimente de miere, gogoși de viermi de mătase, ateliere de lucru sau produse de panificație din unitatea proprie de procesare.

În cortul exterior, cu o suprafată de 40 de metri pătrați, USAMV Cluj-Napoca va prezenta standul Facultății de Agricultură și Platforma AGRIM (http://www.agrim.ro), prin intermediul căreia experții universității noastre vor oferi consultanță gratuită fermierilor și participanților la Agraria.

De asemenea, în spațiul exterior de demonstrații se vor prezenta metode moderne de protecție a plantelor și de utilizare în siguranță a produselor destinate protecției plantelor.

În 22 aprilie, între orele 10.00 – 12.30, USAMV Cluj-Napoca, prin Departamentul de Științe Economice, în calitate de partener al proiectului internațional de cercetare HNVLink, finanțat prin Programul Orizont 2020, organizează în parteneriat cu AgroTransilvania Cluster, Conferința „Viitorul agriculturii cu Înaltă Valoare Naturală în România, încotro? Exemple de bune practici și modele de succes”.

Evenimentul va reuni fermieri, cercetători, ONG-uri, reprezentanți ai unor ministere, reprezentanți mass-media și consumatori, dar și specialiști din cadrul Comisiei Europene.

La Târgul Agraria, care va avea loc între 19-22 aprilie, în Parcul Industrial Tetarom III din Jucu, vor participa peste 350 de expozanți din 11 țări europene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *