EuroTier 2016 este evenimentul lider mondial în zootehnie

Noi modificări ale Regulamentului pentru proiectele prin PNDR
21/07/2016
G8.260 lucrează repede și bine
11/10/2016

EuroTier 2016 este evenimentul lider mondial în zootehnie

În acest an, peste 2.500 de expozanți din 57 de țări sunt prezente cu ultimele noutăți în domeniu la Centrul Expozițional din Hanovra. O preocupare distinctă a EuroTier este conceptul vizitelor de grup. Acest nou concept oferă vizitatorilor profesioniști din întreaga lume condiții optime de orientare în cadrul târgului, care să le permită comparații eficiente și rapide între ofertele și inovațiile prezentate, conform ariei de interes.

Orientează-te rapid la Eurotier 2016:

 • Oferte pentru producția de păsări de curte și evenimentul internațional World Poultry Show pot fi găsite în Halele 2, 3 și 4;
 • Cele mai bune oferte pentru sectorul porcine au fost mutate în Halele 15, 16 și 17;
 • Cele mai bune oferte pentru sectorul bovine pot fi găsite în Halele 11, 12, 13 și 27;
 • Zona dedicată tuturor grupelor de animale se află acum în Halele 2, 18, 20, 21, 22, 23 și 26;
 • Tehnologia pentru gunoiul de grajd lichid este acum concentrată în Hala 27;
 • Acvacultura este în Hala 24;
 • Ofertele EnergyDecentral sunt concentrate în Halele 24 și 25;
 • NOU în 2016! Convenția BIOGAS organizată de Asociația Germană de Biogaz (Fachverband Biogaz). Acest eveniment va avea loc în zona de conferințe a Halei 2.

Odată cu structurarea consecventă și clară a sectoarelor specializate ale expoziției, DLG garantează vizitatorilor săi o bună imagine de ansamblu dar și o utilizare optimă a vizitei, conform propriilor priorități. În plus, vizitatorii pot utiliza transferul gratuit cu autobuzele în incinta expoziției, fapt ce permite un acces rapid și eficient la hale.

Evenimentele tale în cadrul Eurotier 2016

Program tehnic complet adresat sectorului bovine:

 • Forum sector bovine – Forumul va avea loc în Hala 12, Stand H20, oferind zilnic, în intervalul 10-18, prezentarea celor mai importante teme referitoare la creșterea și reproducerea bovinelor.
 • “TopTierTreff”: Genetică bovină de top – EuroTier oferă încă o dată o imagine de ansamblu unică a geneticii de top la bovinele de reproducție în Europa. Organizații de top, germane și internaționale, precum și numeroase companii vor fi prezente cu noutățile din domeniu în cadrul “TopTierTreff”, în Hala 11. Exemplare de top, din rasele de lapte și de carne ce aparțin geneticii germane și internaționale vor fi prezentate pe o platformă rotativă, pe toată durata expoziției.
 • Eveniment Special „Sănătatea ugerului pe parcursul întregului an” – Evenimentul special de anul acesta, desfășurat în Hala 11, Stand F25 și intitulat „Sănătatea ugerului pe parcursul întregului an” este dedicat uneia dintre provocările majore pentru fermierii de succes: păstrarea și îmbunătățirea sănătății ugerului pentru tot efectivul cât și pentru fiecare exemplar. Panouri de prezentare, clipuri video și materiale demonstrative vor arăta, în cei peste 600 m² dedicați acestui eveniment special unde care sunt valorile optime și factorii care trebuie luați în considerare în faza de lactație şi faza de repaos mamar.
 • Eveniment internațional dedicat sectorului bovine și porcine – Evenimentul se va desfășura în data de 14 noiembrie 2016, începând cu ora 18.30, în sala 2 a Centrului de Conferințe. Experți recunoscuți la nivel internațional vor explica perspectivele lor referitoare la subiectul: ”Bunăstarea animalelor și agricultura modernă – Contracție sau viitor?”.

Detalii suplimentare despre Programul adresat sectorului bovine găsiți accesând www.eurotier.com/en/technicalprogramme/cattle/

Program tehnic complet adresat sectorului porcine:

 • Forum sector porcine – Forumul adresat sectorului suine va avea loc în Hala 17, Stand A05 unde veți avea posibilitatea de a afla care sunt noutățile în domeniul furajelor și strategiilor de hrănire, puteți obține informații cu privire la măsurile de îmbunătățire a sănătății animalelor sau puteți participa la prezentările susținute de experți internaționali, referitoare la noile tendințe în întreținerea fermelor de porci.
 • Eveniment Special „Tendințe în îmbunătățirea condițiilor de îngrașare a porcilor” – Acest eveniment are loc în Hala 17 și este organizată de către Bauförderung Landwirtschaft (BFL, Asociația pentru Construcții în Agricultură), în parteneriat cu DLG. Expozanți EuroTier vor demonstra noile tendințe în construcția de boxe, tehnica de climatizare, precum și managementul creșterii, hrănirii și sănătății la porci. Evenimentul iși propune de asemenea să evidențieze canale alternative de marketing pentru acest domeniu. Mai mult decât atât, în fiecare zi la 2pm, o serie de subiecte de interes, selectate în cadrul evenimentului special sunt discutate în cadrul Forumului (EuroTier Pig Forum).

Detalii suplimentare despre Programul adresat sectorului suine găsiți accesând www.eurotier.com/en/technicalprogramme/pig/

Program tehnic complet adresat sectorului păsări:

 • Forum sector păsări – Forumul va avea loc în Hala 4, Stand A33 și va aborda teme de mare interes din domeniul producției și întreținerii păsărilor.
 • Eveniment Special „Controlul emisiilor de interior” -Evenimentul special “controlul emisiilor de interior” va avea loc în Hala 4. Aici puteți gasi informații despre măsuri integrate de reducere a emisiilor – așa-numitele proceduri de interior – care reduc praful, amoniacul și mirosurile. Consultanți profesioniști în domeniu vor fi disponibili pentru a răspunde întrebărilor formulate de către dvs., iar în cadrul Forumului vor fi dezbătute aceste subiecte.
 • Conferința Internațională – Considerată evenimentul central dedicat sectorului păsări, Conferința Internațională va avea loc cu o zi înainte de deschiderea oficială a expoziției, în data de 14 noiembrie de la ora 16.00, în cadrul Centrului de Conferințe. Tema centrală a dezbaterilor de anul acesta este ”Bunăstarea animalelor în comerțul internațional – valoare etică fundamentală sau obstacol în calea comerțului?”

Detalii suplimentare despre „Programul adresat sectorului păsări” găsiți accesând www.eurotier.com/en/technicalprogramme/poultry/

Expoziția EnergyDecentral si Convenția BIOGAZ

În cadrul expoziției EnergyDecentral, unul dintre evenimentele lider în domeniul producerii de energie în regim descentralizat, 330 de expozanți de specialitate prezintă cele mai recente tendințe și noutăți la nivel mondial în domeniul alimentării cu energie și căldură în regim descentralizat. În centrul atenției se vor afla rețeaua de distribuție, stocarea, contractarea și alimentarea cu energie regenerabilă. Împreună cu Convenția BIOGAZ organizată de Fachverband Biogas, pentru prima dată în paralel cu EnergyDecentral, s-a creat o platformă unică pentru noile tendințe și inovații în industria de biogaz. În cadrul evenimentului special din acest an, accentul va fi pus pe teme ca: „Centrale de cogenerare – întreținere și service”, „SmartEnergy” și „Alimentarea cu energie în sistem descentralizat”.

Acvacultură la EuroTier 2016

Acvacultura este o componentă permanentă a EuroTier. Firme și instituții de marcă ale industriei prezintă o gamă largă de oferte din domeniile producției de pește, ingineria mediului și managementul apei în Hala 24. Încă o dată, DLG vă propune un forum și un Centru de consultări pentru AQUA-cultură pentru a răspunde cât mai adecvat cererii mari de informații în acest sector specializat.

Detalii suplimentare despre Programul adresat sectorului acvacultură găsiți accesând www.eurotier.com/en/technicalprogramme/aquaculture/

Congresul bpt, organizat din nou împreună cu EuroTier

bpt, Asociația Germană a Medicilor Veterinari, va organiza din nou în 2016, în paralel cu EuroTier, congresul anual și târgul de specialitate asociat dedicat sectorului medicină veterinară. Evenimentul Internațional „Sănătatea animalelor”, organizat în colaborare de către DLG, bpt și Universitatea de Medicină Veterinară Hanovra, va avea loc pe 17 noiembrie și va reprezenta un loc de întâlnire al specialiștilor EuroTier și Congresul bpt.

Informații suplimentare despre aceste evenimente găsiți pe www.eurotier.com și www.energy-decentral.com.

DLG InterMarketing pune, și în acest an, la dispoziția vizitatorilor din România bilete gratuite de acces la EuroTier 2016. Detalii și emiterea biletelor se face de către Adrian Câmpean (0799-742.765)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *