Agro Angel Parts Machinery a inaugurat sediul din Afumați

Angeloni lansează scarificatorul cu 11 ancore
16/06/2016
Agraria 2016, o ediție de succes pentru Transilvania
16/06/2016

Agro Angel Parts Machinery a inaugurat sediul din Afumați

Agro Angel Parts Machinery și-a deschis ieri 30 mai ușile, într-un eveniment oficial organizat la sediul din localitatea Afumați, județul Ilfov. Pe lângă agricultori, la deschiderea oficială au participat reprezentanul companiei Zingaro, Ricardo Zingaro, și reprezentanții Patria Bank cu care compania colaborează. Succesul evenimentului a fost asigurat și de către Chief Cătălin Stănciulescu și Marius Marin Band.

Agro Angel Parts Machinery comercializează piese de schimb originale și utilaje agricole noi și second hand și este distribuitor oficial în România pentru Capello, producător de headere de porumb și floarea-soarelui, Zingaro, producător de remorci, Raciti care produc utilaje de prelucrat solul și semănători pneumatice și Cicoria, producător de prese de balotat. Noua companie este dealer și pentru Angeloni, Caffini, Forigo, Maschio Gaspardo, New Holland, John Deere, Case, Laverda.

Societatea este o prezență extrem de activă pe segmentul de consumabile pentru echipamente și utilaje agricole.

20160530_171403

„Am intrat în acest sector de activitate, agricultura, în 2010. Am dezvoltat Departamentul de piese de schimb din cadrul Biso România, iar în 2012 am deschis Geotech Parts SRL, ca asociat și administrator, iar anul trecut pe 7 iulie, am deschis această companie cu 100% capital românesc. Suntem importatori de piese de schimb originale Case, New Holland, Laverda, Massey Ferguson, Challenger. Neoficial pot spune că facem parte dintr-un grup de firme la nivel european. Avem un stoc de peste 50 de milioane de euro în Germania și Italia și un depozit în Afumați de consumabile Case și New Holland”, a afirmat Madi Borcilă, directoarea companiei.

Livrare rapidă

Locația din Afumați a fost aleasă pentru a se scurta termenul de livrare la 4 zile pentru o comandă normală pentru piesele aflate pe stoc și 24-28 ore la comandă urgentă prin avion.

La eveniment a fost prezent și Ricardo Zingaro, fiul celui care a pus bazele societății cu același nume, care a vorbit celor prezenți despre istoria acestei companii de familie, dar și despre produsele realizate: „Avem o gamă vastă, cu mai multe variante de remorci, inclusiv pentru baloți, mai mari de 30 de tone.  Dacă aveți nevoie de anume de remorci specializate, vă rugăm să ne anunțați pentru că noi le putem produce. Avem oameni competenți și pe partea de service, și pe partea de producție. Nu contează că suntem în Italia, noi producem pentru toată lumea.”

Finanțare și pentru utilajele second hand

Pentru agricultorii interesați de finanțarea utilajelor, Agro Angel Parts Machinery a dezvoltat un parteneriat avantajos cu Patria Bank prin care timpul de răspuns este rapid și dobânda mult redusă. Compania lucrează însă și cu alte societăți de finanțare, așa cum este IKB Leasing și Agricover Credit.

„Suntem finanțatori parteneri ai Agro Angel Parts Machinery. Avem o experiență de peste 8 ani în finanțarea agriculturii. La noi totul este simplu – nu trebuie să vă deplasați la bancă, agro consilierul vine în fermă și vă asistă din momentul întocmirii dosarului de credit până la obținerea finanțării, accesibil – ne uităm la veniturile dumneavoastră, rapid – încercăm să vă dăm răspunsul în câteva zile de la completarea dosarului. Ca și condiții de finanțare, începem cu o dobândă de la 0% – 5%. Ca perioadă: 5 – 7 ani. Mai mult, finanțăm și utilajele SH”, a spus Ioana Galiceanu, Coordonator Vânzări Parteneriate, Direcția Vânzări Agro Head Office.

Astfel, cei interesați de achiziționarea utilajelor la mâna a doua, dar care sunt întreținute și într-o stare foarte bună de funcționare și prezentare, pot apela la serviciile companiei care și-a  deschis ieri porțile. Scopul Agro Angel Parts Machinery este de a oferi calitate și suport partenerilor de business și de a contribui la dezvoltarea sectorului agricol românesc care nu este exploatat în prezent la realul său potențial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *