AgriPlanta-RomAgroTec 2017 a intrat în linie dreaptă!

Titan Machinery ne așteaptă la expoziție
12/05/2017
APAR aduce presa agricolă europeană în România
16/05/2017

AgriPlanta-RomAgroTec 2017 a intrat în linie dreaptă!

Peste doar două zile, AgriPlanta-RomAgroTec 2017 își deschide porțile – mai exact joi, 18 mai, la ora 9:00. Nu mai puțin de 220 de firme expozante aduc, pentru agricultorii din zona de sud a țării și nu numai, tehnică și tehnologii de ultimă oră, input-uri pentru creșterea productivității, soluții pentru managementul agricol și pachete promoționale sau oferte. Numărul expozanților a crescut an de an, precum și cel al vizitatorilor, care a ajuns anul trecut la 14.300.

AgriPlanta-RomAgroTec 2017 este realizată în parteneriat cu APIMAR și LAPAR, în colaborare cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară București, Direcția pentru Agricultură a Județului Călărași, Academia de Științe Agricole și Silvice, Gheorghe Ionescu-Șișești”, partener oficial fiind Borealis LAT, iar partener IKB Leasing.

Desfășurat și în acest an sub mottoul „Din pasiune pentru agricultură”, evenimentul va avea loc așa cum ne-am obișnuit la Fundulea, județul Călărași, în câmp, pe o suprafață de peste 36 ha, și îmbină trei componente care îi asigură eficiența: expoziție în câmp, loturi demonstrative și demonstrații cu mașini agricole.

Evenimente pentru toate vârstele și interesele

Programul de demonstrații include demonstrațiile pentru protecția plantelor „Mașini de erbicidat în acțiune” (zilnic, ora 10:30 și ora 15:30, în zona de demonstrații Demo 1), „Tehnologii inovative pentru prelucrarea solului” (zilnic, de la ora 13:30, în Zona Demo 2, situată în partea din spate a spațiului expozițional) și „Tractoare inteligente” (zilnic, 09:00-18:00, exceptând orele 10:30-11:30, 15:30-16:30, în zona de demonstrații Demo 1). Programul complet al evenimentelor îl găsiți și pe site-ul AgriPlanta-RomAgroTec 2017: http://www.agriplanta.ro/evenimente/.

În 2017, AgriPlanta – RomAgroTec pune accent pe sectorul plantelor. 12 loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, profil de sol, genetică de calitate,  protecția plantelor, irigații, întâlniri cu fermierii, campus & carieră și agricultură ecologică vor fi doar câteva dintre acțiunile care se vor desfășura în zona situată în centrul spațiului expozițional. Anul acesta, împreună cu Asociația Producătorilor de Porumb din România, vor fi prezentate pe 4 loturi, diferite tematici. Se va discuta despre calitate, despre mâncare sănătoasă, din dorința de a pune accent pe partea de siguranță alimentară, proces început anul acesta de la Agraria chiar, unde a avut loc și un show culinar cu carne de vită Angus.

Tema de anul acesta este „Agricultura și calitatea vieții: SOL, APĂ, AER, PLANTE”.

În zilele de joi, 18 mai, ora 14:30, și sâmbătă, 20 mai, ora 12:00, în cadrul forumului vor avea loc discuții și dezbateri pe teme interesante, la care vor participa fermieri, furnizori de input-uri și autorități.

Pe toată perioada evenimentului, agricultorii sunt invitați în standul E 187 unde specialiști de la Facultatea de Agricultură de la USAMV Cluj-Napoca, care au creat platforma web www.agrim.ro, le vor explica modul în care se pot folosi de această platformă pentru a obține răspunsuri la întrebari legate de domeniul agricol.

 

Câștigă o invitație la Agritechnica, un tractor Kubota, biciclete, compresoare sau sămânță!

Vizitatorii sunt invitați să participe la mai multe tombole în cadrul târgului. Unul dintre premii este un tractor Kubota, oferit de Alpha Bank și Agri Agrialianța. Campania se adresează tuturor persoanelor juridice, reprezentanților legali ai acestora, care în perioada desfășurării evenimentului AgriPlanta-RomAgroTec 2017, completează un formular de colectare de date pus la dispoziție de către personalul standului Alpha Bank România S.A., participant la acest eveniment.

La Tombola Agroconcept – New Holland, vor fi acordate 3 categorii de premii, în valoare totală de 45.089,03 lei, premii care se vor acorda zilnic, în fiecare zi a AgriPlanta-RomAgroTec, perioada 18-21 mai, astfel:
– Compresor 450/30 cu piston marca Kaeser Compresoare – 4 bucăți, se acordă câte unul în fiecare zi de târg AgriPlanta-RomAgroTec;
– Compresor 300/30 cu piston marca Kaeser Compresoare – 4 bucăți, se acordă câte unul în fiecare zi de târg AgriPlanta-RomAgroTec;
– Bicicleta KTM Mountain Bike – 4 bucăți, se acordă câte una în fiecare zi de târg AgriPlanta-RomAgroTec.

ITC SRL organizează o tombolă în cadrul căreia vor fi acordate 11 premii, astfel:
– doză de sămânță de rapiță pentru ulei Perla, pentru 3 ha – 8 bucăți, se acordă câte două în fiecare zi de târg AgriPlanta-RomAgroTec, perioada 18-21 mai;
– doză de sămânță de rapiță pentru ulei Perla pentru 3 ha – 2 bucăți, se acordă duminică 21 mai, premiul este extras din taloanele completate în perioada 18-21 mai;
– doză de muștar antinematodic Alex sau Cezara petru cultura verde – 25 kg, se acordă duminică 21 mai, premiul fiind extras din taloanele completate în perioada 18-21 mai.

La tombola organizată de DLG InterMarketing, premiul este o excursie pentru o persoană la Agritechnica, cel mai mare târg de mașini agricole din lume, organizat de DLG Germania odată la 2 ani, la Hanovra, Germania, în perioada 12-18 noiembrie anul acesta.

Economisiți timp la intrarea în expoziție și câștigați timp pentru a discuta cu expozanții, pentru a vă informa!

O altă tombolă se adresează numai celor care s-au înscris online pe site-ul evenimentului, www.agriplanta.ro. Pentru a participa la acest eveniment, trebuie să completați corect toate câmpurile și să veniți la AgriPlanta – RomAgroTec 2017. Dacă nu ați facut acest lucru până acum, mai aveți șansa să vă înregistrați până miercuri, 17 mai 2017, ora 15:00, pe http://www.agriplanta.ro/inregistrare/

Premiul este un rezervor de motorină, portabil, marca Righetto Serbatoi, oferit de firma Mewi. Premiul va fi oferit prin tragere la sorți, în data de 21 mai 2017, ora 16 :00, în cadrul expoziției.

Ateliere interactive pentru viitorii agricultori

Nici viitorii agricultori nu au fost uitați! Aceștia sunt așteptați între orele 12:00 și 15:00, pe toată perioada evenimentului, la Atelierele AgriKids, unde datorită activităților vor învăța să iubească pământul și recolta. În grădina AgriKids, Lumea condimentelor și Detectivii alimentelor sunt ateliere interactive și super distractive pentru cei mici, special create pentru a le dezvolta abilitățile de viitori agricultori. Copiii vor afla ce înseamnă sa fii fermier și ce este o asociație de fermieri.

Pot participa toți copiii isteți care vor să învețe și să se dezvolte.

Accesul la eveniment

Pentru a participa la AgriPlanta-RomAgroTec 2017 se poate descărca invitația de pe pagina evenimentului, după care trebuie printată și completată cu datele corecte ale vizitatorului pentru a putea fi prezentată la intrare. A doua variantă, este înscrierea online, completând integral toate câmpurile cu datele vizitatorului: http://www.agriplanta.ro/vizitatori/#accesexpozitie. Cine nu s-a înscris online sau nu a printat invitația, poate plăti biletul de acces în valoare de 20 de lei.

Pentru prima data, la AgriPlanta – RomAgroTec, anul acesta, accesul în expoziție se va realiza prin cortul de intrare, însă cu marcarea diferențiată a zonelor pentru acces vizitatori „Invitație de vizitare”, „Bilete de intrare”, „Preînregistrare online”.

Economisiți timp! Înregistrați-vă online! Asa veți avea și șansa de a participa la interesante tombole cu premii!

Program de vizitare AgriPlanta – RomAgroTec 2017:

De joi până duminică, din 18 mai până în 21 mai, orele 9:00 – 18:00, la Fundulea, în Județul Călărași

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *