2,9% dobândă pentru utilaje agricole noi

Asistență gratuită pentru agricultorii români din Italia
16/06/2016
Program prelungit de lucru cu publicul la AFIR
06/07/2016

2,9% dobândă pentru utilaje agricole noi

Agricultorii care doresc să achiziționeze headere de porumb și floarea-soarelui, produse de Capello, dar și remorci agricole Zingaro la prețuri corecte, beneficiază de o ofertă avantajoasă, cu o dobândă de doar 2,9%, la prețurile în euro. Agro Angel Parts Machinery și Patria Bank oferă posibilitatea de a cumpăra utilajele prin leasing atât fermierilor care dețin o fermă mică între 50 și 200 de hectare, cât și celor care au ferme de peste 200 de hectare.

s5_logoOferta Agro Angel Parts Machinery, derulată cu ajutorul Patria Bank, este valabilă doar pentru utilajele agricole noi marca Zingaro și Capello.

Dobânda de 2,9% se aplică la utilajele achiziționate în euro, aceasta fiind de 4,7% pentru tranzacțiile în lei. Comisionul de acordare este de 1,5% pentru ambele monede, iar cel de administrare lunar, de 0,15% pentru euro, respectiv 0,17% pentru lei.

Perioada de creditare este de 60 de luni, cea recomandată fiind însă de 48 de luni.

Rate corelate cu încasările și avans 0 pentru garanții suplimentare

Un avantaj al acestei oferte este corelarea ratelor cu încasările clientului. „Suntem interesați ca toți clienții noștri să profite de ofertele noastre într-un mod cât mai avantajos și să evităm împovărarea lor. Astfel, angajații noștri, împreună cu cei de la Patria Bank, dar și cu clientul vor realiza un plan de rambursare corelat cu încasările celui care achiziționează utilajul”, ne-a declarat Madi Borcilă, directoarea Agro Angel Parts Machinery.

Avansul trebuie să fie de 5%, în cazul fermelor mari, sau de 10%, în cazul fermelor mici, sau 0 în cazul acoperirii cu garanții suplimentare. Garanțiile pot fi ipoteca imobiliară asupra bunului achiziționat prin credit / BO / Fideiusiune / Garanție asupra contului curent.

Capello și Zingaro, producători cu tradiție

Capello este unul dintre producătorii italieni de mașini agricole de tradiție. Cu o experiență de peste 50 de ani în domeniu, Capello este unul dintre producătorii de headere pentru porumb și floarea-soarelui prezent pe piața românească prin Agro Angel Parts Machinery.

Zingaro este tot un producător italian care realizează o gamă variată de remorci agricole și care poate produce utilaje „custom made”, conforme cu cerințele și nevoile clientului. Astfel, agricultorii din România, care își doresc caracteristici aparte pentru o remorcă, pot apela cu încredere la producătorul italian, prezent aici prin compania cu sediul în Afumați, județul Ilfov.

Pentru detalii suplimentare, contactați compania Agro Angel Parts Machinery, la numărul de telefon 0725.537.322 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *